Mail tilitoimisto(at)mauripehkonen.fi
Puhelin 040 8363 265
Facebook
Älä hätäile. Me hoidamme.

Asiantunteva neuvonta

Erityisasiantuntijuus ja laaja yhteistyöverkosto

Tilitoimiston palvelut ovat pitkään koostuneet kirjanpito- ja palkanlaskentatöistä. Tavoitteena on ollut hoitaa tehokkaasti asiakkaan ulkoiseen laskentatoimeen liittyvät asiat, kuten tilinpäätös, arvonlisävero- ja veroilmoitus sekä palkanlaskenta.

Yritystoiminnan ja lainsäädännön monimutkaistuessa tilitoimiston asiakkaat kaipaavat kuitenkin yhä useammin ohjaavaa konsultointia ja neuvontaa. Monet kohtaavat toiminnassaan useita haasteita esimerkiksi alkuvaiheen perustamisesta, työntekijöiden palkkaamiseen, kasvuun, investointeihin, kansainvälistymiseen, yritysjärjestelyihin, omistajanvaihdoksiin ja yrityksen lopettamiseen liittyen. Tilitoimistolta edellytetään vahvaa ohjelmisto-osaamista, ajanmukaisia netissä toimivia sähköisiä työkaluja sekä asiantuntijapalveluja.

Asiantuntijaverkosto auttaa tarvittaessa

Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön kattavan, omista ja tilitoimiston ulkopuolisista asiantuntijoista koostuvan verkoston. Verkoston asiantuntijat neuvovat tarvittaessa esimerkiksi yhtiöoikeuteen ja verotukseen liittyvissä kysymyksissä, tai vievät läpi vaativan erikoisasiantuntemusta tarvitsevan toimeksiannot.

Ulkopuolisia asiantuntijoitamme ovat mm.

  • Tilintarkistajat
  • Yritysneuvojat
  • Asianajajat/lakimiehet

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö »