Mail tilitoimisto(at)mauripehkonen.fi
Puhelin 040 8363 265
Facebook
Älä hätäile. Me hoidamme.

Sähköiset palvelut

Yksi suomalainen toiminnanohjausjärjestelmä riittää

lemonsoft

Lemonsoft on suomalainen, vuonna 2006 perustettu ohjelmistotalo, jonka taustalla on vahva osaaminen ja pitkä kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä. Lemonsoftin päätavoite on asiakasyritysten liiketoiminnan kehittäminen: kannattavan kasvun ja menestyksen mahdollistaminen.

lemonsoft

Lemonsoft-yritysohjelmisto on suunniteltu liiketoiminnan ohjaamiseen ja kehittämiseen. Sen lähtökohtina ovat tuore teknologia, suomalaiset käytännöt ja yhdessä asiakkaiden kanssa tehty tiivis kehitystyö. Toiminnan kulmakiviä ovat asiakaslähtöinen käyttötuki ja tuotekehitys, jotka takaavat asiakkaille jatkuvasti uudistuvan, aina ajan tasalla olevan ja asiakaskohtaisesti räätälöitävän yritysohjelmiston. Kumppanuuden, joka kasvaa ja kehittyy yrityksen mukana – ja tahdissa.

Me tunnemme hyvin Lemonsoftin – käytämmehän me sitä päivittäin sähköisten talous- ja henkilöstöhallintopalveluiden tuottamiseen asiakkaillemme. Voit ulkoistaa meille talous- ja henkilöstöhallinnon, vaikka pitäisit toiminnanohjausjärjestelmän omissa käsissä. Yksi yhteinen ohjelma takaa sen, että saat täyden hyödyn toiminnanohjausjärjestelmästä – niin seurannassa kuin suunnittelussakin.

www.lemonsoft.fi

Ota yhteyttä tai lähetä tarjouspyyntö »